Leer Zeggen | Over Leer Zeggen
16699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16699,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Over Leer Zeggen

Wie ben ik

Jacqueline Siteur is de drijvende kracht achter De Praktijk Leer Zeggen. Zij heeft jarenlang ervaring  als docent, trainer, coach, inhoudelijk coördinator en manager binnen de Kinderopvang. Zij heeft veel mensen individueel en in groepsverband succesvol begeleid. Naast trainer/coach bij Leer Zeggen is zij Manager Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk bij een kinderopvangorganisatie.
Jacqueline heeft de studies docent Omgangskunde, Pedagogiek en Toegepaste Psychologie gevolgd en studeert nog steeds aan de universiteit. Daarnaast blijft zij zich ontwikkelen door onder andere de KIES opleidingen, Gordon Communicatietrainer, TINK, Oog in Interactie, Werken met baby’s, GGD inspecteur, NLP en Triple P te volgen. Dit betekent dat zij ruime kennis, werkervaring en inzicht heeft in de communicatie en gedragsprocessen.
In de loop der jaren, en vanuit haar werkzaamheden als docent en trainer/coach, heeft zij meermaals ervaren dat kinderen en volwassenen regelmatig moeite hebben met het verwoorden van hun gedachten, wil en wensen. Daaruit is de Praktijk Leer Zeggen voortgekomen. Jacqueline heeft zich tot doel gesteld anderen te Leren Zeggen wat zij denken, willen en wensen.
Tijdens het trainings- en coachingdtraject hecht zij veel waarde aan het persoonlijke contact. Zij vindt het heel belangrijk dat er vertrouwen is tussen haar en de ander waarbij in alle openheid met elkaar gewerkt en gesproken kan worden. Het geven van persoonlijke aandacht, daadwerkelijk luisteren, positief denken en het helpen bij het (her)vinden van zelfvertrouwen zijn belangrijke kenmerken.

jacqueline-siteur

Mijn missie

Mijn missie is om iedereen te Leren Zeggen wat hij of zij wil.

Weten wie je bent en wat je wilt. Kun je dit ook verwoorden?