Leer Zeggen | KIES omgangsbegeleiding
16100
page,page-id-16100,page-child,parent-pageid-16176,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

KIES omgangsbegeleiding

KIES Omgangsbegeleiding

Hulp voor kinderen bij echtscheiding

Begeleiding bij een scheiding

Een scheiding heeft veel gevolgen voor ouders en kinderen. Er zijn veel vragen en emoties. Kinderen zien dat hun ouders boos of verdrietig zijn maar ze willen ze graag gelukkig zien. Ze houden de eigen gedachten en emoties voor zichzelf terwijl het enorm belangrijk is dat zij deze laten zien en horen.

Leer Zeggen biedt de KIES Omgangsbegeleiding aan wanneer ouders naar een advocaat of mediator gaan. Tijdens een echtscheiding is de stem van kinderen belangrijk bij het opstellen van het wettelijk verplichte ouderschapsplan met daarin alle afspraken rondom de kinderen. De bevindingen kunnen de basis zijn voor het opstellen van de omgangsregeling in het ouderschapsplan. KIES is een grote steun voor kinderen, tijdens of na de scheiding.

kies-training

Positief voor het kind

Door het kind KIES Omgangsbegeleiding te laten volgen, krijgen kinderen in groepsverband de mogelijkheid om het scheidingsproces van hun ouders beter te doorlopen. De kinderen delen met elkaar hun emoties, gedachten en zorgen, geven elkaar tips en krijgen handvatten hoe ze kunnen omgaan met alle veranderingen en de scheiding van hun ouders.

Opzet bijeenkomsten

KIES-Omgangsbegeleiding bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten van 1 uur. Na de 4e bijeenkomst is er een evaluatie met de ouders (de aanwezigheid van uw mediator is een keuze) waar de wensen, angsten en behoeften van het kind worden teruggekoppeld.

Kosten

Kies Omgangsbegeleiding kost € 150,- per kind.

Aanmelden

Wilt u als ouder, advocaat of mediator meer weten over KIES en wat het voor u en uw kind(eren) kan betekenen, neem dan contact op met Jacqueline Siteur of maak gebruik van het contactformulier. Jacqueline is een gecertificeerd KIES-coach.

Meer informatie over KIES Omgangsbegeleiding vindt u op deze website.

KIES-gecertificeerd-coach
Bent u geïnteresseerd? Neem contact op!